bewaar
Quesadilla met drie kazen en rucola
Quesadilla met drie kazen en rucola
bewaar

Quesadilla met drie kazen en rucola

15 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

75 g

blauwaderkaas

125 g

ricotta

50 g

geraspte kaas

1 kleine

rode ui

25 g

rucola

8 kleine

taco's

versgemalen zwarte peper

olie

Dit heb je nodig

  • barbecue

Aan de slag

1

Verdeel de drie soorten kaas, uiringen en rucola over 4 taco's. Bestrooi ze met wat peper. Dek af met de resterende taco's; druk ze goed aan. Bestrijk de buitenkant van de 'tacosandwich' dun met olie.

2

Leg de quesadilla's op een ingevet rooster en gril ze 2-3 minuten per kant, tot de kaas is gesmolten en de taco's lichtbruin zijn. Leg de quesadilla's op een plank en snijd elk in 4 punten.

tip

algemeenHeeft u een hamburgerklem, dan kunt u de quesadillas daar heel gemakkelijk in grillen.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.