bewaar
Chocoladepannenkoek met frambozen
Chocoladepannenkoek met frambozen
bewaar

Chocoladepannenkoek met frambozen

10 min. bereiden
69waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

melkchocolade

4

pannenkoeken naturel

zonnebloemolie

4 bollen

slagroomijs

150 g

frambozen

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • barbecue

Aan de slag

1

Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken ze bij het oprollen) en leg op elke pannenkoek een chocoladereep. Vouw de zijkanten van de pannenkoek over de chocolade en rol de pannenkoek om de chocolade op. Bestrijk elke pannenkoek dun met olie. Bewaar de pannenkoeken afgedekt in de koelkast.

2

Leg de pannenkoeken op een ingevet rooster boven nasmeulend vuur en verwarm ze 3-4 minuten tot de chocolade is gesmolten. Leg de pannenkoeken op vier borden. Schep een bol ijs ernaast en verdeel de frambozen erover.

tip

algemeenVul voor een hartig dessert de pannenkoek met een plak belegen kaas of brie en druppel er wat honing, appelstroop of sinaasappelmarmelade over.