Ingrediënten
4 personen
4
perziken
walnootolie
1 beker
halfvolle smulkwark vanille
8
amaretti
Dit heb je nodig
barbecue
8 metalen spiesen
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de perziken en verwijder de pit. Snijd de helften elk in 3 parten en rijg 6 stukjes perzik aan 2 spiesen. Bestrijk de spiesen dun met de olie en bewaar ze afgedekt op een koele, donkere plek (niet in de koelkast).
Verdeel de vanillekwark over 4 (wijn)glazen. Bewaar de glazen afgedekt in de koelkast. Gril de spiesen in 4-5 min. lichtbruin. Keer regelmatig. Zet de glazen met vanillekwark op 4 borden. Verkruimel de amaretti erboven en leg naast elk glas een warme perzikspies.
Perzikspies

nagerecht
null personen
310 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de perziken en verwijder de pit. Snijd de helften elk in 3 parten en rijg 6 stukjes perzik aan 2 spiesen. Bestrijk de spiesen dun met de olie en bewaar ze afgedekt op een koele, donkere plek (niet in de koelkast).
Verdeel de vanillekwark over 4 (wijn)glazen. Bewaar de glazen afgedekt in de koelkast. Gril de spiesen in 4-5 min. lichtbruin. Keer regelmatig. Zet de glazen met vanillekwark op 4 borden. Verkruimel de amaretti erboven en leg naast elk glas een warme perzikspies.
algemeen:In plaats van amaretti kunt u ook verkruimelde bitterkoekjes nemen. Helemaal af met een glaasje amandellikeur erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 perziken
0 walnootolie
1 beker halfvolle smulkwark vanille
8 amaretti
Dit heb je nodig
barbecue
8 metalen spiesen