Cupcakes met zwarte kersen
Cupcakes met zwarte kersen
bewaar
bewaar

Cupcakes met zwarte kersen

Hét perfecte toetje voor elke gelegenheid: cakejes met een hart van zacht fruit.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
15waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Klop met een mixer (of in een keukenmachine) de boter met de suiker zacht. Klop er een voor een de eieren en op het laatst de kwark door. Zeef het bakmeel erboven en mix tot een glad beslag.

2

Zet de cakevormpjes in de muffinvorm en schep het beslag erin. Schep een lepeltje confiture in het midden van elke cupcake.

3

Bak de cupcakes in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Bestrooi ze voor het serveren met poedersuiker. Serveer ze lauwwarm met een bol vanille-ijs.

bewaartipJe kunt de cupcakes van tevoren bakken. Bewaar ze maximaal 3 dagen in een gesloten trommel op een koele plek (buiten de koelkast).

Cupcakes maken

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cupcakes met zwarte kersen

Hét perfecte toetje voor elke gelegenheid: cakejes met een hart van zacht fruit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig