Gevulde perziken met amarettikoekjes en cacao

275 kcal

15 min. bereiden, 10 min. wachten

3/5

(24)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • ovenschaal ca. 25 x 35 cm


Zoete taarten en toetjes - Zoete taarten en toetjes

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. In keukenmachine of met de hand koekjes verkruimelen. In zeef perziken laten uitlekken en met bolle kant naar beneden in ovenschaal leggen. In kom rozijnen, gemalen koekjes, cacao, kaneel, eierdooier en 1 el wijn door elkaar scheppen. Holtes van perziken vullen met rozijnenmengsel. Boter in vlokjes over perziken verdelen. Wijn erover druppelen. In midden van oven perziken ca. 12 min. bakken en licht laten kleuren. Warm of lauwwarm serveren. Lekker met koude mascarpone of crème fraîche.

Wat vond je van dit recept?

Gevulde perziken met amarettikoekjes en cacao

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig