Biermarinade met mosterd
Ingrediënten
1 persoon
250 ml
bier
1 eetlepel
mosterd
1
ui
2
laurierblaadjes
1 eetlepel
verse rozemarijn
Aan de slag
Meng alle ingrediënten met peper naar smaak in een kom en bewaar de marinade afgedekt in de koelkast.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
Biermarinade met mosterd

bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng alle ingrediënten met peper naar smaak in een kom en bewaar de marinade afgedekt in de koelkast.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
algemeen:Het bier maakt rundvlees, varkensvlees en gevogelte niet alleen mals, maar geeft ook een extra kruidige smaak. Hoe krachtiger het vlees, hoe steviger bier u kunt nemen. Maak voor witvisfilet als zeewolf eens een marinade met witbier, sjalot en verse dille.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)250 ml bier
1 eetlepel mosterd
1 ui
2 laurierblaadjes
1 eetlepel verse rozemarijn