bewaar
Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
bewaar

Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos

30 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

zeewolffilet

2 eetlepels

citroensap

75 ml

volle yoghurt

1 eetlepel

milde Indiase currypasta

3 eetlepels

kokos

2

bosuitjes

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • barbecue

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de zeewolf in 4 gelijke porties en verdeel ze over de 4 stukken folie (van ca. 30 cm). Sprenkel het citroensap over de vis en strooi er wat zout over. Meng in een kom de yoghurt met de currypasta, kokos en bosui. Schep dit over de stukken vis. Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Bewaar de pakketjes eventueel in de koelkast.

2

Leg de pakketjes met de vouwnaad naar boven op het rooster en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden. Lekker met naan, plat brood uit India.