bewaar
Pangasiusschotel met rivierkreeftjes
Pangasiusschotel met rivierkreeftjes
bewaar

Pangasiusschotel met rivierkreeftjes

20 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

pangasiusfilet

2

sjalotten

75 ml

droge witte wijn

100 g

rivierkreeftjes

2 eetlepels

verse dille

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • aluminium schaal

Aan de slag

1

Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper. Strooi de sjalot over de bodem van de aluminium schaal en leg de pangasiusfilet erop. Schenk de wijn in de schaal en verdeel de rivierkreeftjes en de dille over de pangasiusfilet. Dek de schaal goed af met aluminiumfolie en bewaar in de koelkast.

2

Zet de schaal ca. 10 minuten op het rooster boven matig heet vuur tot de pangasiusfilet gaar is.

algemeenEenpersoonspakketjes maakt u eenvoudig van extra stevig of een dubbele laag aluminiumfolie. Op dezelfde manier kunt u ook de kabeljauw- roodbaars- of tilapiafilet bereiden. Geen witte wijn? Gebruik dan visbouillon.