Krokante vis met komkommerbroccolisalade

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak aardappelpartjes (600 g, diepvries)
- 3 teentjes knoflook (in de schil)
- 5 eetlepels olijfolie
- 500 g broccoli (in kleine stukjes)
- 4 vissticks (mega (diepvries))
- 2 eetlepels wittewijnazijn
- 2 komkommers (geschild en in reepjes)
- 1 kleine rode ui (in dunne reepjes)
Keukenspullen
- bakpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de aardappelpartjes met de knoflook op een met bakpapier beklede bakplaat. Doe er 3 eetlepels olie over en bak de aardappelpartjes in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar en laat even afkoelen. Verhit 1 eetlepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de vissticks goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop van de azijn en de rest van de olie een sladressing, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de komkommer, de broccoli en de rode ui om met de dressing. Serveer met de warme aardappelpartjes, de vissticks en de gepofte knoflook.

Hoe moet je vlees en vis bakken?
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 575 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 51 g
- vet 34 g