bewaar
Krokante vis met komkommerbroccolisalade
Krokante vis met komkommerbroccolisalade
bewaar

Krokante vis met komkommerbroccolisalade

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelpartjes

3 teentjes

knoflook

5 eetlepels

olijfolie

500 g

broccoli

4

vissticks

2 eetlepels

wittewijnazijn

2

komkommers

1 kleine

rode ui

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de aardappelpartjes met de knoflook op een met bakpapier beklede bakplaat. Doe er 3 eetlepels olie over en bak de aardappelpartjes in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar en laat even afkoelen. Verhit 1 eetlepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de vissticks goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop van de azijn en de rest van de olie een sladressing, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de komkommer, de broccoli en de rode ui om met de dressing. Serveer met de warme aardappelpartjes, de vissticks en de gepofte knoflook.

tip

Hoe moet je vlees en vis bakken?

Instructievideo - 02:29 min.