bewaar
Tartaartje met romige tuinerwtenpasta
Tartaartje met romige tuinerwtenpasta
bewaar

Tartaartje met romige tuinerwtenpasta

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

2 x 2 stuks

tartaartjes

1 el

olie

450 g

tuinerwten

1 bekertje

crème fraîche

2

tomaten

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout.

2

Verhit een grillpan en bak de tartaartjes in 5 min. aan weerszijden bruin, ze mogen vanbinnen nog rosé zijn.

3

Giet de pasta af en houd 2 soeplepels kookvocht apart. Verwarm in dezelfde pan het kookvocht met de tuinerwten en de crème fraîche tot de erwten frisgroen zien. Breng op smaak met peper en zout.

4

Schep de pasta door de tuinerwtensaus, serveer met de gegrilde tartaartjes en strooi de blokjes tomaat erover.