Ingrediënten
4 personen
300 g
schelpjespasta
8
zongedroogde tomaten in olie
1 schaaltje
kabeljauwfilet
1 pak
doperwtjes extra fijn
1 pak
crème fraîche schenkbaar
50 g
zwarte olijven
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.
Romige vispasta

hoofdgerecht
4 personen
560 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g schelpjespasta
8 zongedroogde tomaten in olie
1 schaaltje kabeljauwfilet
1 pak doperwtjes extra fijn
1 pak crème fraîche schenkbaar
50 g zwarte olijven