Romige vispasta
560 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
8
1 schaaltje
1 pak
1 pak
50 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 20-21 - 2002 week 20-21
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.
Romige vispasta

hoofdgerecht
4 personen
560 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g schelpjespasta
8 zongedroogde tomaten in olie
1 schaaltje kabeljauwfilet
1 pak doperwtjes extra fijn
1 pak crème fraîche schenkbaar
50 g zwarte olijven




