bewaar
Romige citroenspaghetti
Romige citroenspaghetti
bewaar

Romige citroenspaghetti

15 min. bereiden
204waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

½

citroen

125 ml

crème fraîche

50 g

pittige kaas

50 g

zwarte olijven

1 zakje

verse bieslook

Aan de slag

Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Boen intussen de citroenschil schoon, rasp die zeer fijn en pers daarna de vrucht uit. Meng de citroenrasp en het sap met de crème fraîche en de kaas en breng op smaak met zout en peper. Roer 1 eetlepel kookvocht door de citroensaus en giet de spaghetti af. Roer de citroensaus met de olijven door de uitgelekte pasta en verwarm alles nog even in de pan. Verdeel de pasta over vier borden, bestrooi de borden ruim met bieslook en serveer direct. Lekker met een groene salade.