Romige citroenspaghetti
480 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
½
125 ml
50 g
50 g
1 zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 nr. 07 - Zin in zomer
Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Boen intussen de citroenschil schoon, rasp die zeer fijn en pers daarna de vrucht uit. Meng de citroenrasp en het sap met de crème fraîche en de kaas en breng op smaak met zout en peper. Roer 1 eetlepel kookvocht door de citroensaus en giet de spaghetti af. Roer de citroensaus met de olijven door de uitgelekte pasta en verwarm alles nog even in de pan. Verdeel de pasta over vier borden, bestrooi de borden ruim met bieslook en serveer direct. Lekker met een groene salade.
Romige citroenspaghetti

hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Boen intussen de citroenschil schoon, rasp die zeer fijn en pers daarna de vrucht uit. Meng de citroenrasp en het sap met de crème fraîche en de kaas en breng op smaak met zout en peper. Roer 1 eetlepel kookvocht door de citroensaus en giet de spaghetti af. Roer de citroensaus met de olijven door de uitgelekte pasta en verwarm alles nog even in de pan. Verdeel de pasta over vier borden, bestrooi de borden ruim met bieslook en serveer direct. Lekker met een groene salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g spaghetti
½ citroen
125 ml crème fraîche
50 g pittige kaas
50 g zwarte olijven
1 zakje verse bieslook




