bewaar
Citroentagliatelle met zalm en garnalen
Citroentagliatelle met zalm en garnalen
bewaar

Citroentagliatelle met zalm en garnalen

Waan je op een terrasje aan de Italiaanse kust met deze supersnelle pasta met zalm en garnalen.

15 min. bereiden
407waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse tagliatelle

600 g

broccoliroosjes

125 g

Hollandse garnalen

200 g

zalmsnippers

½

citroen

125 ml

crème fraîche

2 el

zwarte olijven zonder pit

1 el

peterselie

Waan je op een terrasje aan de Italiaanse kust met deze supersnelle pasta met zalm en garnalen.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoliroosjes in water met een beetje zout in 5-7 min. beetgaar.

2

Schep de garnalen en de zalmsnippers in een grote kom. Pers de citroen uit en roer het citroensap en de crème fraîche erdoor. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de hete pasta en de broccoli door de saus.

3

Snijd de olijven in plakjes. Snijd de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de olijven en de peterselie.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.