bewaar
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
bewaar

Sugar snaps met zalm-tomatensaus

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

tafel aardappels

1 bakje

trostomaten

1 pot

zwarte olijven

1 pak

sugar snaps

1 eetlepel

olijfolie

1 pak

gerookte zalmsnippers

125 ml

creme fraiche

1 theelepel

gedroogde muntblaadjes

Aan de slag

Aardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen tomaten in blokjes snijden en olijven halveren. Sugar snaps afhalen en bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In hapjespan olijfolie verhitten. Zalmsnippers en olijven kort aanbakken en tomaatblokjes toevoegen. Creme fraiche en muntblaadjes toevoegen en enkele min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met versgemalen peper. Saus serveren bij gekookte aardappelen en sugar snaps.