bewaar
Dille-citroenmarinade
Dille-citroenmarinade
bewaar

Dille-citroenmarinade

5 min. bereiden
30 min. wachten
18waarderingen

Ingrediënten

1 portie

1

citroen

3 eetlepels

verse dille

2 eetlepels

olijfolie

Aan de slag

1

Meng in een kom de geraspte gele schil en het sap van 1 schoongeboende citroen met 3 el fijngehakte dille en 2 el olijfolie knoflook-chilipeper (fles 250 ml, AH Excellent). Bestrijk de vis met de marinade en laat minimaal 30 minuten intrekken.

2

Marinade is een vloeibaar mengsel waar u vlees of vis korte of lange tijd in legt om het op smaak te brengen, voordat u het bereidt.

tip

algemeenDille over? Roer de rest van de dille om met 4 el crème fraîche en serveer bij vis. De olijfolie knoflookchilipeper smaakt heerlijk door een Aziatische salade.