Ingrediënten
1 portie
1
citroen
3 eetlepels
verse dille
2 eetlepels
olijfolie
Aan de slag
Meng in een kom de geraspte gele schil en het sap van 1 schoongeboende citroen met 3 el fijngehakte dille en 2 el olijfolie knoflook-chilipeper (fles 250 ml, AH Excellent). Bestrijk de vis met de marinade en laat minimaal 30 minuten intrekken.
Marinade is een vloeibaar mengsel waar u vlees of vis korte of lange tijd in legt om het op smaak te brengen, voordat u het bereidt.
Dille-citroenmarinade

hoofdgerecht
null porties
285 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Meng in een kom de geraspte gele schil en het sap van 1 schoongeboende citroen met 3 el fijngehakte dille en 2 el olijfolie knoflook-chilipeper (fles 250 ml, AH Excellent). Bestrijk de vis met de marinade en laat minimaal 30 minuten intrekken.
Marinade is een vloeibaar mengsel waar u vlees of vis korte of lange tijd in legt om het op smaak te brengen, voordat u het bereidt.
algemeen:Dille over? Roer de rest van de dille om met 4 el crème fraîche en serveer bij vis. De olijfolie knoflookchilipeper smaakt heerlijk door een Aziatische salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 citroen
3 eetlepels verse dille
2 eetlepels olijfolie