bewaar
Roquemole-dip
Roquemole-dip
bewaar

Roquemole-dip

5 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

avocado's

3 eetlepels

citroensap

50 g

roquefort

1 zak

worteltjes

stengels

bleekselderij

Aan de slag

Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn met het citroensap en de roquefort. Breng de dip op smaak met zout en (versgemalen) peper. Meenemen: neem de roquemole-dip mee in een afgesloten plastic bakje. Serveer met de geschrapte worteltjes en geschilde stengels bleekselderij.

tip

algemeenAvocado verkleurt zodra hij in aanraking komt met zuurstof. Gebruik daarom ook het hele groene vruchtvlees vlak onder de schil en bewaar de pit. Druk de pit in het bakje met de dip, bedek het geheel met plasticfolie en sluit het bakje af. Zo blijft de dip mooi groen.