bewaar
Tagliatelle met zalm in kruidenroomsaus
Tagliatelle met zalm in kruidenroomsaus
bewaar

Tagliatelle met zalm in kruidenroomsaus

De truc: roomkaas! Daarmee maak je snel een lekker sausje voor je pasta.

15 min. bereiden
297waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

1

prei

1

courgette

1

rode paprika

3 el

traditionele olijfolie

350 g

diepvries wilde zalm

150 g

roomkaas knoflook & fijne kruiden

De truc: roomkaas! Daarmee maak je snel een lekker sausje voor je pasta.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en vang 100 ml kookvocht op.

2

Snijd de prei, courgette en paprika in reepjes. Verhit in een wok of braadpan de olie en roerbak de prei, paprika en courgette 3 min.

3

Zorg dat de zalm ontdooid is. Snijd de zalm in stukjes. Schep de stukjes zalm bij het groentemengsel en roerbak tot ze verkleuren en gaar zijn. Schep het kookvocht erbij. Voeg de roomkaas toe en roer dit glad. Breng op smaak met peper en zout.

4

Laat de tagliatelle uitlekken. Schep er wat olie door en verdeel over de borden. Schep de zalm in kruidenroomsaus erop.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.