bewaar
Couscous van bloemkool met wortel
Couscous van bloemkool met wortel
bewaar

Couscous van bloemkool met wortel

Verkruimelde bloemkool blijkt een perfecte (kleurrijke!) variant van echte couscous.

15 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

bloemkool

400 g

winterpeen

15 g

verse basilicum

4 el

olijfolie extra vierge

2 el

witte wijnazijn

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Verkruimelde bloemkool blijkt een perfecte (kleurrijke!) variant van echte couscous.

Aan de slag

1

Snijd de roosjes van de bloemkool en hak ze in de keukenmachine tot fijne korrels. Schep de bloemkoolcouscous in een kom. Rasp met de grove rasp van de keukenmachine de winterpeen en doe bij de bloemkool.

2

Snijd de blaadjes van het basilicum grof. Meng het basilicum met de olijfolie en azijn door de salade. Breng op smaak met peper en zout en serveer op een schaal.

Couscous van bloemkool met wortel

Instructievideo - 01:44 min.