Mealprep van boerenkool, biet, wortel en vegan 'feta'

Kale = cool! Met deze vegan boerenkoolsalade is het altijd winnen geblazen.

280 kcal

15 min. bereiden

2.7/5

(6)

Ingrediënten

Aantal porties

januari 2020 - januari 2020

Aan de slag

  1. Schrap de winterpeen en snijd in schuine plakken van ca. een ½ cm dik. Verhit ⅓ van de olijfolie in een grote koekenpan of hapjespan en roerbak hierin de winterpeen 2 min. op middelhoog vuur. Doe de boerenkool er in delen bij en roerbak 4 min.

  2. Schep het boerenkool-wortelmengsel in een ruime schaal en schep de geraspte bieten erdoor. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. Schenk er de rest de olijfolie over en schep om.

  3. Schep per portie een deel van het boerenkool-wortelmengsel in een kom, of in een bakje als je het wilt bewaren. Schep er in elk bakje 1 el hummus bij. Verkruimel er per portie een deel van de Violife Greek White over.

  • bewaartipBewaar de salade in goed afgesloten bakjes in de koelkast. Daar is de salade max. 2 dagen houdbaar.

Wat vond je van dit recept?

Mealprep van boerenkool, biet, wortel en vegan 'feta'

Kale = cool! Met deze vegan boerenkoolsalade is het altijd winnen geblazen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig