Auberginetaart met shii-take en bosuitjes

525 kcal

25 min. bereiden, 40 min. wachten

3.2/5

(73)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • quichevorm (doorsnede 22 cm), ingevet


Australië - Australië

Aan de slag

  1. Bladerdeeg ontdooien. Oven op 225 °C voorverwarmen. In hapjespan olie verhitten en aubergine zachtjes 5 min. bakken. Shii-takes en bosuitjes toevoegen en 5 min. meebakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper en laten afkoelen. Ei en crème fraîche in kom losroeren met kurkuma, korianderzaad en 1/2 tl zout en peper. Quichevorm bekleden met bladerdeeg. Aubergine, shii-takes en bosui op bladerdeeg leggen en eimengsel erbij schenken. Ricotta erover verdelen. Quiche in midden van oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar bakken.

  • algemeenDe quiche is ook geschikt als vegetarisch hoofdgerecht. Lekker met een groene salade.

Wat vond je van dit recept?

Auberginetaart met shii-take en bosuitjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig