Chinese wokvis met groenten en mie

410 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(127)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2009 week 04-05 - 2009 week 04-05

Aan de slag

  1. Tilapia in repen snijden. Bosui in dunne ringen snijden. Wokolie in wok verhitten. Knoflook hierboven uitpersen en 1 min. bakken. Tilapia toevoegen en ca. 1 min. meebakken. Roerbakmix en prei toevoegen en ca. 3 min.meebakken. Woksaus toevoegen en gerecht goed doorwarmen. Intussen mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bosui door uitgelekte mie scheppen. Mie over 4 borden verdelen. Vis-groentemengsel ernaast scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Chinese wokvis met groenten en mie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig