bewaar
Roergebakken mosselen met mie
Roergebakken mosselen met mie
bewaar

Roergebakken mosselen met mie

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Chinese eiermie

1 bak

mosselen

2 teentjes

knoflook

3 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 zak

Thaise roerbakmix

½ zak

gesneden prei

1 zakje

Japanse teriyakisaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Mosselen volgens gebruiksaanwijzing wassen en uitzoeken. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Knoflook en roerbakgroente 2 min. bakken. Mosselen toevoegen en 2 min. al omscheppend verhitten. Prei toevoegen en voortdurend omscheppen tot alle mosselen open zijn. Teriyakisaus door mosselen scheppen. Mosselen met mie serveren.