bewaar
Mie Teriyaki
Mie Teriyaki
bewaar

Mie Teriyaki

25 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 grote

winterpeen

400 g

witlof

6 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

runderreepjes

1 zakje

Japanse teriyakisaus

1 zakje

Chinese eiermie

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Peen wassen en met dunschiller in dunne plakjes schaven. Witlof schoonmaken en in grove repen snijden. In wok helft van olie verhitten en peen 10 min. roerbakken. Laatste 2 min. witlof mee bakken. In koekenpan rest van olie verhitten en runderreepjes rondom bruinbakken. Zet het vuur lager en voeg teriyakisaus aan vlees toe. Geheel 5 min. laten sudderen. Mie volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Mie over vier borden verdelen en met groenten en teriyaki serveren. Lekker met cassave kroepoek en komkommer.