Ingrediënten
4 personen
1 grote
winterpeen
400 g
witlof
6 eetlepels
zonnebloemolie
1 schaaltje
runderreepjes
1 zakje
Japanse teriyakisaus
1 zakje
Chinese eiermie
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Peen wassen en met dunschiller in dunne plakjes schaven. Witlof schoonmaken en in grove repen snijden. In wok helft van olie verhitten en peen 10 min. roerbakken. Laatste 2 min. witlof mee bakken. In koekenpan rest van olie verhitten en runderreepjes rondom bruinbakken. Zet het vuur lager en voeg teriyakisaus aan vlees toe. Geheel 5 min. laten sudderen. Mie volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Mie over vier borden verdelen en met groenten en teriyaki serveren. Lekker met cassave kroepoek en komkommer.
Mie Teriyaki

hoofdgerecht
null personen
595 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Peen wassen en met dunschiller in dunne plakjes schaven. Witlof schoonmaken en in grove repen snijden. In wok helft van olie verhitten en peen 10 min. roerbakken. Laatste 2 min. witlof mee bakken. In koekenpan rest van olie verhitten en runderreepjes rondom bruinbakken. Zet het vuur lager en voeg teriyakisaus aan vlees toe. Geheel 5 min. laten sudderen. Mie volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Mie over vier borden verdelen en met groenten en teriyaki serveren. Lekker met cassave kroepoek en komkommer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 grote winterpeen
400 g witlof
6 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje runderreepjes
1 zakje Japanse teriyakisaus
1 zakje Chinese eiermie
Dit heb je nodig
wok