bewaar
Lasagne met tilapia en courgette
Lasagne met tilapia en courgette
bewaar

Lasagne met tilapia en courgette

20 min. bereiden
35 min. oventijd
168waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

diepvries tilapiafilet

1

courgette

15 g

verse basilicum

3 el

traditionele olijfolie

2 tenen

knoflook

800 ml

kraanwater

107 g

maaltijd mix lasagne

150 g

groene lasagnevellen

4

romatomaten

3 el

sladressing balsamico

Dit heb je nodig

  • rechthoekige ovenschaal/lasagneschaal

Aan de slag

1

Laat de tilapiafilet ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schaaf de courgette in dunne lengteplakken. Snijd de visfilet en basilicum in stukjes.

2

Verhit ⅔ van de olie in een hapjespan, pers de knoflook erboven en bak 1 min. Voeg de visfilet toe en bak 2 min. mee. Voeg het water en de sausmix voor de lasagne toe, breng al roerend aan de kook en laat 1 min. zacht koken. Voeg de helft van de basilicum toe.

3

Verdeel de helft van de saus in de ovenschaal, dek de laag af met de helft van de lasagnebladen en de helft van de courgetteplakken. Herhaal dit 1 keer. Bestrijk de bovenkant courgette met de rest van de olie. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar. Laat de lasagne 5 min. staan.

4

Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en mengen met de sladressing en de rest van het basilicum. Verdeel de lasagne over borden en schep de tomatensalade ernaast.