bewaar
Röstikoekjes met gravad lachs
Röstikoekjes met gravad lachs
bewaar

Röstikoekjes met gravad lachs

15 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

20 porties

100 g

gravad lachs (zalm)

1

ei

2 eetlepels

slagroom

150 g

rösti

3 eetlepels

olijfolie

2 takjes

dille

Dit heb je nodig

  • uitsteekvormpje doorsnede 3 cm

Aan de slag

Gravad lachs met uitsteekvormpje in 20 rondjes snijden. In schaal ei met slagroom loskloppen. Rösti door eiermengsel scheppen. Op smaak brengen met snufje zout en peper. In koekenpan olie verhitten en telkens ca. 1/2 eetlepel beslag in de pan scheppen. Met onderkant van eetlepel plat drukken. Röstikoekjes ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Koekjes op voorverwarmde schaal leggen en op elk koekje een plakje gravad lachs leggen. Garneren met toefje dille.