bewaar
Croissanttoast met madagascar-eend
Croissanttoast met madagascar-eend
bewaar

Croissanttoast met madagascar-eend

10 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

8 porties

2

croissants

1 doosje

rucolacress

2 eetlepels

cognac of vieux

1 theelepel

vloeibare

2 eetlepels

crème fraîche

½ eetlepel

tomatenpuree

1 eetlepel

groene peperkorrels

1 pakje

gerookte eendenborstplakjes

Aan de slag

Croissants elk in vier schuine plakken snijden. Rucolacress van bedje knippen. In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken. Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout. Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren. Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen. Pepersaus erop scheppen. Direct serveren.