bewaar
Seccatarolletjes met rucola
Seccatarolletjes met rucola
bewaar

Seccatarolletjes met rucola

10 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

12 porties

1 eetlepel

pijnboompitten

1 bakje

rucola

2 pakjes

seccata (vleeswaren

2 eetlepels

olijfolie

1 eetlepel

balsamicoazijn

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Pijnboompitten in droge koekenpan in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Intussen rucola in stukken van ca. 5 cm snijden. Seccataplakjes naast elkaar op werkblad uitspreiden. Rucola op 1 helft van seccata leggen. In kom olie en azijn door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Dressing over rucola sprenkelen. Pijnboompitten over rucola verdelen en seccata oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers.