Seccatarolletjes met rucola

Advertentie
Ingrediënten
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 1 bakje rucola (sla, 30 g)
- 2 pakjes seccata (vleeswaren (a ca. 50 g))
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
Keukenspullen
- cocktailprikkers
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pijnboompitten in droge koekenpan in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Intussen rucola in stukken van ca. 5 cm snijden. Seccataplakjes naast elkaar op werkblad uitspreiden. Rucola op 1 helft van seccata leggen. In kom olie en azijn door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Dressing over rucola sprenkelen. Pijnboompitten over rucola verdelen en seccata oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 35 kcal
- eiwit 2 g
-
vet 3 g
waarvan verzadigd 0 g