Vistempura
Ingrediënten
4 personen
frituurolie
6 eetlepels
mayonaise
1 eetlepel
kappertjes
4
augurken
1 eetlepel
Japanse sojasaus
200 g
tilapiafilet
100 g
tempuramix
Dit heb je nodig
keukenpapier
Aan de slag
Verwarm frituurolie voor op 180 °C. Meng de mayonaise met de kappertjes, augurkenblokjes en Japanse sojasaus. Dep de tilapiafiletreepjes met keukenpapier. Maak 100 g tempurabeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de visreepjes door het beslag en frituur ze in 3 delen in 2-3 min. goudbruin en krokant (zonder frituurmandje, het beslag bakt daaraan vast). Serveer warm met de sojatartaarsaus.
Vistempura

4 personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm frituurolie voor op 180 °C. Meng de mayonaise met de kappertjes, augurkenblokjes en Japanse sojasaus. Dep de tilapiafiletreepjes met keukenpapier. Maak 100 g tempurabeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de visreepjes door het beslag en frituur ze in 3 delen in 2-3 min. goudbruin en krokant (zonder frituurmandje, het beslag bakt daaraan vast). Serveer warm met de sojatartaarsaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)0 frituurolie
6 eetlepels mayonaise
1 eetlepel kappertjes
4 augurken
1 eetlepel Japanse sojasaus
200 g tilapiafilet
100 g tempuramix
Dit heb je nodig
keukenpapier