Kalfs­tar­taar op cour­get­te

(76) waardeer
borrelhapje 4 personen
3 76

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de kalfsoester in heel kleine blokjes (leg van tevoren kort in de vriezer). Snijd de augurken in hele kleine blokjes. Roer de kalfsoester om met de kappertjes, augurken, mosterd en olijfolie. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
  2. Snijd de courgette in de lengte in plakken van ca. 1 cm. Verdeel de kalfstartaar over de courgetteplakken. Garneer met een dun plakje augurk en een kappertje. Druppel er wat olijfolie over.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Kalfstartaar op courgette

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kalfs­tar­taar op cour­get­te

1
1
  • 1 kalfsoester
  • 2 augurken

Snijd de kalfsoester in heel kleine blokjes (leg van tevoren kort in de vriezer). Snijd de augurken in hele kleine blokjes.

2
2
  • 1 el kappertjes
  • 1 tl Franse mosterd
  • 2 el olijfolie extra vierge

Roer de kalfsoester om met de kappertjes, augurken, mosterd en olijfolie. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

3
3
  • 8 plakken courgette

Snijd de courgette in de lengte in plakken van ca. 1 cm. Verdeel de kalfstartaar over de courgetteplakken.

4
4

Garneer met een dun plakje augurk en een kappertje. Druppel er wat olijfolie over.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.