bewaar
Olijventapenade
Olijventapenade
bewaar

Olijventapenade

Lekker met een broodje of als dip voor rauwkost bij de borrel.

5 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1 pot

zwarte olijven zonder pit

1 el

kappertjes

6 el

extra vierge olijfolie

2 el

verse peterselie

1 tl

verse basilicum

1

citroenrasp

Aan de slag

1

Maal alle ingrediënten grof met een staafmixer of in een keukenmachine en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer er verschillende soorten brood bij om mee te dippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Olijventapenade

Lekker met een broodje of als dip voor rauwkost bij de borrel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig