Rauwe witlofsalade met witte kaas & druiven
bewaar
bewaar

Rauwe witlofsalade met witte kaas & druiven

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de onderkant van de stronken witlof, verwijder de harde kern en was de blaadjes. Snijd de blaadjes in de lengte in repen van ca. 1 cm. Mix de olie met de azijn, de mosterd en de honing tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper. Doe de dressing in een grote kom en schep de witlof er losjes doorheen. Schep hier vervolgens de kaas en de druiven door.

De dressing kunt u een dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Maak de salade vlak voor het serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rauwe witlofsalade met witte kaas & druiven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig