Ingrediënten
4 personen
16
haricots verts
½ bakje
groene aspergetips
2 eetlepels
sinaasappelsap
½ theelepel
mosterd
3 eetlepels
olijfolie
½ zakje
veldsla
olijven
parmezaanse kaas
Aan de slag
Kook in water met weinig zout de haricots verts in 5 min. beetgaar, haal ze uit de pan en spoel ze af met koud water. Kook in hetzelfde water de aspergetips 1-2 min. en spoel ook af met koud water. Snijd het puntje van de haricots verts en halveer ze in de lengte. Klop het sinaasappelsap met mosterd, olijfolie en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Meng de veldsla, haricots verts en de aspergetips met de sinaasappeldressing. Verdeel de salade over 4 schoteltjes, garneer met gehalveerde taggia-olijven en wat krullen parmezaanse kaas. Bestrooi met wat sinaasappelschil en (versgemalen) peper naar smaak.
Mini-boontjessalade

voorgerecht
4 personen
0 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook in water met weinig zout de haricots verts in 5 min. beetgaar, haal ze uit de pan en spoel ze af met koud water. Kook in hetzelfde water de aspergetips 1-2 min. en spoel ook af met koud water. Snijd het puntje van de haricots verts en halveer ze in de lengte. Klop het sinaasappelsap met mosterd, olijfolie en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Meng de veldsla, haricots verts en de aspergetips met de sinaasappeldressing. Verdeel de salade over 4 schoteltjes, garneer met gehalveerde taggia-olijven en wat krullen parmezaanse kaas. Bestrooi met wat sinaasappelschil en (versgemalen) peper naar smaak.
algemeen:Dit gerecht is - in dezelfde hoeveelheden - ook geschikt als tussengerecht voor vier personen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)16 haricots verts
½ bakje groene aspergetips
2 eetlepels sinaasappelsap
½ theelepel mosterd
3 eetlepels olijfolie
½ zakje veldsla
0 olijven
0 parmezaanse kaas