bewaar
Italiaanse salade met fricandeau
Italiaanse salade met fricandeau
bewaar

Italiaanse salade met fricandeau

15 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

haricots verts

6 el

zongerijpte olijven

1 el

balsamicoazijn

1 zak

eikenbladslamelange

12 plakjes

gebraden fricandeau

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de haricots verts en kook ze in een bodempje water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af en spoel ze af onder koud stromend water. Klop een dressing van 3 el olie uit de pot olijven, de azijn en peper en zout. Meng de haricots verts met de eikenbladsla melange en de helft van de dressing. Verdeel over 4 borden. Maak rolletjes van de plakjes fricandeau, snijd deze doormidden en verdeel ze samen met de olijven over de salade. Besprenkel met de rest van de dressing. Lekker met repen focaccia rozemarijn & knoflook (Italiaans brood).