bewaar
Fricandeau met tonijnsaus
Fricandeau met tonijnsaus
bewaar

Fricandeau met tonijnsaus

20 min. bereiden
16waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    600 g

    sperziebonen

    1 cup

    vinaigrette

    1 blikje

    tonijn op water

    100 g

    olijfmayonaise

    3 eetlepels

    kappertjes

    ½ zakje

    verse peterselie

    300 g

    gebraden fricandeau

    2

    ciabatta's

    Dit heb je nodig

    • keukenmachine

    Aan de slag

    Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Sperziebonen afspoelen met koud water en mengen met dressing. Tonijn laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer tonijn, olijfmayonaise en 2 eetlepels kappertjes mengen tot gladde saus. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnsnijden. Op vier borden fricandeau uitspreiden. Tonijnsaus erover verdelen. Garneren met peterselie en kappertjes. Fricandeau serveren met sperziebonensalade en ciabatta.