bewaar
Fricandeau met tonijnsaus
Fricandeau met tonijnsaus
bewaar

Fricandeau met tonijnsaus

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

sperziebonen

1 cup

vinaigrette

1 blikje

tonijn op water

100 g

olijfmayonaise

3 eetlepels

kappertjes

½ zakje

verse peterselie

300 g

gebraden fricandeau

2

ciabatta's

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Sperziebonen afspoelen met koud water en mengen met dressing. Tonijn laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer tonijn, olijfmayonaise en 2 eetlepels kappertjes mengen tot gladde saus. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnsnijden. Op vier borden fricandeau uitspreiden. Tonijnsaus erover verdelen. Garneren met peterselie en kappertjes. Fricandeau serveren met sperziebonensalade en ciabatta.