bewaar
Chinees wokvlees met groenten en rijst
Chinees wokvlees met groenten en rijst
bewaar

Chinees wokvlees met groenten en rijst

20 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

sesamzaad

½

Chinese kool

1 pak

pandanrijst

2 eetlepels

roerbakolie

2 tenen

knoflook

1 schaal

wokvlees

1 bakje

sugar snaps

1 zak

Chinese roerbakmix

flesje

roerbaksaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Sesamzaad in droge wok goudbruin roosteren. Chinese kool in reepjes snijden. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten, knoflook erboven uitpersen en 1 min. bakken. Wokvlees toevoegen en 2 min. meebakken. Sugarsnaps toevoegen en 2 min. meebakken. Roerbakmix en koolreepjes toevoegen en 2 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en gerecht doorwarmen. Pandanrijst over 4 borden verdelen. Vlees-groentemengsel erover verdelen en gerecht bestrooien met sesamzaad.