bewaar
Kaneelrijst met kersensaus
Kaneelrijst met kersensaus
bewaar

Kaneelrijst met kersensaus

20 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

dessertrijst

750 g

melk

2 theelepels

kaneelpoeder

1 zakje

vanillesuiker

1 blik

vlaaivulling

Aan de slag

Rijst met melk en zout koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kaneel en vanillesuiker door gekookte rijst scheppen. Helft van vlaaivulling over 4 glazen verdelen. Helft van warme rijst erop scheppen. Rest van vlaaivulling erop scheppen en eindigen met rest van rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaneelrijst met kersensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig