bewaar
Feestcakejes
Feestcakejes
bewaar

Feestcakejes

25 min. bereiden
20 min. wachten
110waarderingen

Ingrediënten

22 porties

3

eieren

200 g

witte basterdsuiker

1 zakje

vanillesuiker

200 g

zelfrijzend bakmeel

175 g

boter

1 zakje

gebaksglazuur

40 g

confetti

Dit heb je nodig

  • papieren cakevormpjes

  • kaarsjes

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de eieren los met de basterd- en vanillesuiker. Roer in gedeelten het bakmeel erdoor en voeg een flinke mespunt zout toe. Roer de boter door het beslag. Zet de cakevormpjes op een bakplaat en vul ze tot de helft met het beslag. Bak de cakejes in 15-20 min. gaar en goudbruin. Maak het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel het over de cakejes. Versier de cakejes en zet de kaarsjes erop. U kunt de cakejes ook 1 dag van tevoren maken. Bewaar in een luchtdichte trommel.

tip

Hoe breek je een ei?

Instructievideo - 01:21 min.