bewaar
Witte rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus
Witte rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus
bewaar

Witte rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus

Niks lang sudderen, 15 minuutjes, meer is het niet.

25 min. bereiden
198waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

1

ui

1

bloemkool

150 g

champignons

2 el

traditionele olijfolie

200 ml

kokosmelk

1 mespunt

kerriepoeder

Niks lang sudderen, 15 minuutjes, meer is het niet.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snipper de ui en snijd de bloemkool in kleine roosjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in grove stukken.

2

Verwarm in een wok met antiaanbaklaag de olie en fruit hierin de ui tot hij glazig ziet. Schep de bloemkoolroosjes en de champignons erbij en bak ze nog 2 min. op hoog vuur al omscheppend mee. Schenk de kokosmelk en de kerriepoeder bijde groenten in de pan, laat 15 min. zachtjes doorkoken. Breng de curry op smaak met peper en zout. Serveer de curry bij de witte rijst.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.