Kid­ney­bo­nen­sa­la­de met ge­vul­de porto­bel­lo's

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 450 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(76) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 76

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal, ingevet

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 185 °C. Mais laten uitlekken. Knoflook pellen en fijnsnijden. Eieren loskloppen. Mais, knoflook, 60 g kaas en ei in kom mengen. Op smaak brengen met peper. Portobello's schoonvegen en steeltjes verwijderen. Portobello's vullen met maïsmengsel, in ovenschaal zetten en in midden van oven in ca. 20 min. gaarbakken. Kidneybonen in zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tomaten en avocado's in partjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kidneybonen, tomaat, avocado, dressing en helft bieslook in kom mengen en over 4 borden verdelen. Rest bieslook en rest kaas mengen. Portobello's op salade leggen en bestrooien met bieslookmengsel.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.