bewaar
Kidneybonensalade met gevulde portobello's
Kidneybonensalade met gevulde portobello's
bewaar

Kidneybonensalade met gevulde portobello's

15 min. bereiden
20 min. wachten
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blikje

maïskorrels

1 teen

knoflook

2

eieren

100 g

Goudse kaas

2 schaaltjes

portobello champignons

2 blikjes

kidneybonen

800 g

tomaten

2

avocado's

½ zakje

verse bieslook

50 ml

dressing

Dit heb je nodig

  • ovenschaal, ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 185 °C. Mais laten uitlekken. Knoflook pellen en fijnsnijden. Eieren loskloppen. Mais, knoflook, 60 g kaas en ei in kom mengen. Op smaak brengen met peper. Portobello's schoonvegen en steeltjes verwijderen. Portobello's vullen met maïsmengsel, in ovenschaal zetten en in midden van oven in ca. 20 min. gaarbakken. Kidneybonen in zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tomaten en avocado's in partjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kidneybonen, tomaat, avocado, dressing en helft bieslook in kom mengen en over 4 borden verdelen. Rest bieslook en rest kaas mengen. Portobello's op salade leggen en bestrooien met bieslookmengsel.