bewaar
Taglioni bicolore met gevulde portobello's
Taglioni bicolore met gevulde portobello's
bewaar

Taglioni bicolore met gevulde portobello's

15 min. bereiden
15 min. wachten
214waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ zakje

verse peterselie

4

portobello champignons

1 teen

knoflook

1 pakje

zuivelspread

4 eetlepels

olijfolie

1 pak

pasta

1 zak

rucola

100 g

lichtbelegen kaas

Dit heb je nodig

  • braadslede

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Peterselie wassen, dikke stelen verwijderen en overige deel fijnknippen (paar blaadjes achterhouden voor garnering). Portobello's schoonborstelen en steeltjes verwijderen. Knoflook pellen en fijnsnijden. Zuivelspread, knoflook en peterselie in kom mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Portobello's vullen met zuivel-mengsel en besprenkelen met 2 el olijfolie. Schaal in oven zetten en portobello's in 15 min. gaarbakken. Pasta bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rucola grof snijden. Pasta afgieten en omscheppen met rest van olie. Rucola en tweederde deel van de kaas door pasta mengen. Pasta serveren met gevulde portobello's en garneren met de rest van de kaas en peterselie.