Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade

650 kcal

15 min. bereiden, 10 min. wachten

3.3/5

(42)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2008 week 40-41 - 2008 week 40-41

Aan de slag

  1. Zalm op bord leggen en laten ontdooien. Stokbrood in oven afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Mayonaise met pesto mengen. Olijven laten uitlekken en halveren. 3 el olie, azijn en peper naar smaak tot dressing kloppen. Tomaten in partjes snijden en mengen met dressing en olijven. Basilicum in reepjes snijden. Zalm droogdeppen, dun bestrijken met rest van olie en bestrooien met zout en peper. In hete grillpan zalm aan elke kant 2-3 min. grillen. Tomatensalade over 4 borden verdelen en zalm ernaast leggen. Flinke lepel pestomayonaise erop scheppen en bestrooien met basilicum. Stokbrood erbij geven.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig