bewaar
Aardappel-groentecurry
Aardappel-groentecurry
bewaar

Aardappel-groentecurry

20 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 zakken

aardappels

2 theelepels

kerriepoeder

1 blik

linzen

1

rode ui

2 eetlepels

olijfolie

1 struik

bleekselderij

150 ml

yoghurt

½ zakje

verse koriander

1 pak

naanbroden

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Grote stukken aardappel in vieren snijden, overige halveren en in laagje water met 1 tl kerriepoeder en zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Linzen laten uitlekken. Ui inringen snijden. Olie in hapjespan verwarmen en ui ca. 2 min. bakken. Bleekselderij in plakjes snijden, toevoegen aan ui en 2 min. meebakken. In kom yoghurt en rest kerriepoeder roeren en in pan schenken, 5 min. zachtjes garen. Aardappelen en linzen toevoegen en goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen en met fijngesneden koriander bestrooien. Intussen naanbrood 1 min. aan elke kant knapperig grillen. Brood schuin halveren. Curry over 4 borden verdelen. Brood erbij serveren.