Miesalade met paksoi, peultjes en taugé

595 kcal

15 min. bereiden

3/5

(43)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 pak Chinese eiermie

    Chinese eiermie

  • 100 ml dressing

    dressing

  • 1 stronk paksoi

    paksoi

  • 1 pak peultjes

    peultjes

  • 1 schaaltje taugé

    taugé

  • 1 zakje verse koriander

    verse koriander

  • 2 x 100 g cashewnoten

    cashewnoten

2008 week 34-35 - 2008 week 34-35

Aan de slag

  1. Eiermie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking en direct afspoelen met koud water. Dressing door eiermie scheppen. Paksoi in stukjes snijden. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en peultjes in 5 min. beetgaar koken. Paksoi met taugé laatste minuut meekoken. Afgieten en afspoelen met koud water. Groenten door mie scheppen en salade tot gebruik in koelkast zetten. Vlak voor opdienen koriander fijnsnijden en met cashewnoten door miesalade scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Miesalade met paksoi, peultjes en taugé

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig