Miesalade met paksoi, peultjes en taugé
595 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak Chinese eiermie
Chinese eiermie
100 ml dressing
dressing
1 stronk paksoi
paksoi
1 pak peultjes
peultjes
1 schaaltje taugé
taugé
1 zakje verse koriander
verse koriander
2 x 100 g cashewnoten
cashewnoten
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 34-35 - 2008 week 34-35
Eiermie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking en direct afspoelen met koud water. Dressing door eiermie scheppen. Paksoi in stukjes snijden. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en peultjes in 5 min. beetgaar koken. Paksoi met taugé laatste minuut meekoken. Afgieten en afspoelen met koud water. Groenten door mie scheppen en salade tot gebruik in koelkast zetten. Vlak voor opdienen koriander fijnsnijden en met cashewnoten door miesalade scheppen.
Miesalade met paksoi, peultjes en taugé

hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Eiermie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking en direct afspoelen met koud water. Dressing door eiermie scheppen. Paksoi in stukjes snijden. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en peultjes in 5 min. beetgaar koken. Paksoi met taugé laatste minuut meekoken. Afgieten en afspoelen met koud water. Groenten door mie scheppen en salade tot gebruik in koelkast zetten. Vlak voor opdienen koriander fijnsnijden en met cashewnoten door miesalade scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak Chinese eiermie
100 ml dressing
1 stronk paksoi
1 pak peultjes
1 schaaltje taugé
1 zakje verse koriander
2 x 100 g cashewnoten




