Fruitige kokoskoekjes

75 kcal

10 min. bereiden, 15 min. wachten

3.9/5

(70)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2008 nr. 08 - Méditerranée

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de boter en de rietsuiker door elkaar, klop vervolgens het ei erdoor. Roer de bloem en het bakpoeder er goed doorheen. Kneed het gedroogde fruit en de kokos door het deeg. Draai steeds een volle eetlepel van het deeg tot een balletje, druk de deegballetjes plat en leg ze met minstens een centimeter ruimte ertussen op een met bakpier beklede bakplaat. Bak ze in 15 minuten gaar en goudbruin. Zodra ze afkoelen, worden ze krokant.

  • algemeenEen kokosnoot is eigenlijk een rijpe vrucht. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een notenallergie deze 'noot' veilig kunnen eten.

Wat vond je van dit recept?

Fruitige kokoskoekjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig