bewaar
Krieltjes-groentesalade met ham
Krieltjes-groentesalade met ham
bewaar

Krieltjes-groentesalade met ham

20 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

2 zakken

krieltjes

1 schaaltje

cherrytomaten

2 el

witte-wijnazijn

3 el

olijfolie

1 zakje

verse bieslook

1 duopak

hamreepjes

1 zak

rucola

1 bakje

pijnboompitten

Aan de slag

Krieltjes in ruim kokend water met zout in 5 min. gaarkoken. Afgieten en aardappeltjes op platte schaal snel laten afkoelen. Tomaatjes halveren. In grote slaschaal azijn met olijfolie mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Bieslook erboven fijnknippen. Aardappeltjes, hamreepjes en tomaat er luchtig door mengen. Rucola over 4 borden verdelen. Krieltjessalade erop scheppen en bestrooien met pijnboompitten.