Kibbeling met krieltjes & mayonaise
Kibbeling met krieltjes & mayonaise
bewaar
bewaar

Kibbeling met krieltjes & mayonaise

Zo willen kinderen best vis eten! In een knapperig korstje en met lekkere mayonaise erbij.

17 min. bereiden
14waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 ℃. Leg de kibbeling op een met bakpapier beklede bakplaat of in een ingevette ovenschaal en bak in ca. 13 min. in het midden van de oven gaar.

2

Kook ondertussen de krieltjes in 12 min. beetgaar. Giet al en laat goed uitlekken.

3

Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakken van ½ cm. Verhit 1 el olie in een hapjespan en bak de courgette, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de prei toe en bak 5 min. mee.

4

Meng ondertussen de rest van de olie, 1 el mayonaise en de azijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de dressing met de bieslook door de aardappeltjes. Verdeel de kibbeling, groenten en aardappeltjes over 4 borden en serveer de rest van de mayonaise erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kibbeling met krieltjes & mayonaise

Zo willen kinderen best vis eten! In een knapperig korstje en met lekkere mayonaise erbij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig