bewaar
Kibbeling met appel-piccalillysalsa
Kibbeling met appel-piccalillysalsa
bewaar

Kibbeling met appel-piccalillysalsa

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

appel

4 eetlepels

piccalilly

½ zakje

verse bieslook

1 bos

peen

1 duopak

krieltjes

600 g

gebakken kibbeling

Aan de slag

Appel schoonmaken en in heel kleine blokjes snijden. In kom salsa mengen van piccalilly met appel. Bieslook erboven fijnknippen. Worteltjes schoonmaken en in lengte in vieren snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Krieltjes in laagje water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Kibbeling verwarmen in koekenpan (of oven) volgens aanwijzingen op verpakking. Kibbeling, wortel en gekookte krieltjes over 4 borden verdelen. Appel-piccalillysalsa erbij geven.