
Ingrediënten
1 kleine
ui
4
zoetzure augurken
1 zakje
peen julienne
2 eetlepels
citroensap
1 eetlepel
grove mosterd
2 eetlepels
zonnebloemolie
4 eetlepels
mayonaise
1 schaaltje
gebakken kibbeling
4 grote
pistolets
1
little gem
Aan de slag
In kom ui, augurk, wortelreepjes, 1 el citroensap, 1 tl mosterd en olie mengen. Wortelsla op smaak brengen met zout en peper. In kommetje mayonaise losroeren met rest van mosterd en citroensap. Saus eventueel nog wat verdunnen met water. Kibbeling in pan, oven of friteuse verwarmen volgens instructie op verpakking. Pistolets aan bovenkant over hele lengte diep insnijden. Blaadjes van little gem loshalen en over broodjes verdelen. Ook warme kibbeling in pistolets stoppen en mayonaise erover lepelen. Wortelsalade erbij serveren. Lekker met Vlaamse frites.
algemeenU kunt voor deze snelle broodjes ook vissticks of gehalveerde lekkerbekjes gebruiken