bewaar
Witte bonen met paprika en geitenkaas
Witte bonen met paprika en geitenkaas
bewaar

Witte bonen met paprika en geitenkaas

Vegetarische schotel met een zoetje en een zoutje.

20 min. bereiden
136waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

1 zak

paprikamix

1

courgette

3 el

traditionele olijfolie

1½ el

balsamicoazijn

2 blikken

witte bonen in tomatensaus

150 g

zachte geitenkaas

1½ zak

rucola

Vegetarische schotel met een zoetje en een zoutje.

Aan de slag

Pel de knoflook en snijd fijn. Maak de paprika's schoon en snijd in grove stukken. Maak de courgette schoon en snijd in halve plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan. Roerbak hierin de paprika en knoflook ca. 3 min. Voeg de balsamicoazijn toe, smoor de groenten met deksel op de pan op laag vuur voor ca. 5 min. Voeg de courgette toe en smoor de laatste 3 min. mee. Voeg de witte bonen in tomatensaus toe en verwarm goed door. Verkruimel intussen de geitenkaas. Schep een flinke opscheplepel witte bonen op elk bord. Verdeel de rucola en de geitenkaas erover.