Witte bonen met paprika en geitenkaas

Vegetarische schotel met een zoetje en een zoutje.

575 kcal

20 min. bereiden

3.7/5

(161)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 28-29 - 2008 week 28-29

Aan de slag

  1. Pel de knoflook en snijd fijn. Maak de paprika's schoon en snijd in grove stukken. Maak de courgette schoon en snijd in halve plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan. Roerbak hierin de paprika en knoflook ca. 3 min. Voeg de balsamicoazijn toe, smoor de groenten met deksel op de pan op laag vuur voor ca. 5 min. Voeg de courgette toe en smoor de laatste 3 min. mee. Voeg de witte bonen in tomatensaus toe en verwarm goed door. Verkruimel intussen de geitenkaas. Schep een flinke opscheplepel witte bonen op elk bord. Verdeel de rucola en de geitenkaas erover.

Wat vond je van dit recept?

Witte bonen met paprika en geitenkaas

Vegetarische schotel met een zoetje en een zoutje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig