Ingrediënten
4 personen
20 g
havermout
20 g
amandelschaafsel
1 schaal
zomerfruit
4 eetlepels
Griekse yoghurt
2 theelepels
zoetstof in poedervorm
Aan de slag
Havermout en amandelschaafsel in droge koekenpan in ca. 3 min. goudbruin roosteren en even laten afkoelen. Fruit over 4 borden of schaaltjes verdelen en bedekken met 1 el Griekse yoghurt per bord. Garneren met geroosterde havermout en amandelschaafsel en eventueel naar smaak zoeten met zoetstofpoeder.
Griekse yoghurt met vers zomerfruit

nagerecht
null personen
135 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Havermout en amandelschaafsel in droge koekenpan in ca. 3 min. goudbruin roosteren en even laten afkoelen. Fruit over 4 borden of schaaltjes verdelen en bedekken met 1 el Griekse yoghurt per bord. Garneren met geroosterde havermout en amandelschaafsel en eventueel naar smaak zoeten met zoetstofpoeder.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)20 g havermout
20 g amandelschaafsel
1 schaal zomerfruit
4 eetlepels Griekse yoghurt
2 theelepels zoetstof in poedervorm